A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Житомирський район надав прихисток черговій хвилі вимушених переселенців

Сьогодні вранці на Житомирщину прибув черговий евакуаційний потяг. Цього разу  до відносно безпечного регіону приїхали 52 переселенці, які у пошуках порятунку від війни змушені були покинути свої домівки на Донеччині.

14:36 29.02.2024

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

> У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. > > У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД. > > Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей. > > У 2022-23 році у м. Києві та Київській області допомогою нашої громадської ініціативи уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей). > > Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету: https://forms.gle/4zfC7GhXD9Jokzh78 > > Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям. > > Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: > +38 (0)97 91 91 426 (10.00-18.00). > > Контакти: > Руденко Михайло - організатор соціальної ініціативи та представник компанії Грузар. > Телефон: +380 97 919 14 26 > Пошта: mykhailo.rudenko@gruzar.com.ua > > > > [Відповісти на повідомлення | mykhailo.rudenko@gruzar.com.ua] > > Михайло Руденко > Менеджер соціальних та громадських проектів > Сайт компанії: https://gruzar.com.ua/ > Телефон: +38 (0)97 91 91 426 > Пошта: mykhailo.rudenko@gruzar.com.ua

12:21 27.02.2024

Результати діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” при Житомирській РВА

Зокрема, йшлося про тендерні закупівлі, опрацьовані Житомирської районною військовою адміністрацією, які станом на 01 лютого оголошені територіальними громадами та їх головними розпорядниками коштів.

12:48 16.02.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група провела аналіз 21-ої публічної закупівлі суб’єктами господарювання

Робоча група «Прозорість та підзвітність», утворена при Житомирській обласній військовій адміністрації, на черговому засіданні розглянула публічні закупівлі  вартістю більше 5 млн грн, оголошені замовниками у Житомирській області.

14:04 15.02.2024

БФ «Право на Захист» підготували серію відеороликів про компенсацію за пошкоджену чи знищену житлову нерухомість через війну

Благодійна організація «БФ “Право на Захист”»  презентує серію відео, у яких ви дізнаєтеся про компенсацію за пошкоджену чи знищену житлову нерухомість через війну.

13:54 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь