A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Проєкти рішень сесій №-- «Про початок реорганізації Макалевицької сільської ради шляхом приєднання до Вишевицької сільської ради»

Кількість переглядів: 288
Скликання: VIIІ скликання
Сесія: Перша сесія Друге пленарне засідання
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата: 10.12.2020
Номер документу: --
Назва документу: Про початок реорганізації Макалевицької сільської ради шляхом приєднання до Вишевицької сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про початок реорганізації  Макалевицької  сільської ради шляхом приєднання до Вишевицької сільської  ради (0.06 МБ)
  2. ПРОЕКТ (0.02 МБ)

Вишевицька сільська рада

Радомишльського  району  Житомирської області

Перша сесія   VIIІ скликання

                                              Друге пленарне засідання

                                               Р І Ш Е Н Н Я

 

10 грудня  2020 року                                                                                                         

 

Про початок реорганізації 

Макалевицької  сільської ради шляхом приєднання до Вишевицької сільської  ради

 

Керуючись ст. 25,59, п. 61 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного Кодексу України , Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 № 419, Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 року № 879,  ч.  4 ст. 3 Розділу ХІV Правил організацій діловодства та архівного зберігання документів в державних органах, органах місцевого самоврядування , на підприємствах,  в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України 18.06.2015 року №1000/5, на підставі рішення Вишевицької сільської ради від 04 грудня 2020 року № __ «Про початок повноважень депутатів Вишевицької сільської ради», Вишевицька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Почати  процедуру реорганізації Макалевицької сільської ради (ЄДРПОУ 04343843), місцезнаходження: вул. Олександра Босого (Леніна), 241, с. Макалевичі, Радомишльського району, Житомирської області,  шляхом приєднання до Вишевицької сільської ради (ЄДРПОУ  04343748), місцезнаходження: вул. Клевцова, 2, с. Вишевичі,  Радомишльського району, Житомирської області.

                 1.Вишевицька сільська рада є правонаступником  всього майна, прав та обов’язків Макалевицької сільської ради.

                 2.Утворити  Комісію з реорганізації Макалевицької сільської ради за адресою 12210, Житомирська обл., Радомишльський район, село Макалевичі, вул. Олександра Босого, 241, у складі: 

1) Голова комісії: ____________________________________________ (РНОКПП: _______________) – перший  заступник Вишевицького сільського  голови;              

2) Заступник голови комісії: Гаркава Інна Володимирівна (РНОКПП: _______________) – начальник фінансово - економічного відділу - головний бухгалтер Вишевицької сільської ради;              

3) Член комісії: _______ПІБ____________ (РНОКПП: _______________) – староста  с. Макалевичі, с. Садки;   

4)  Член комісії:  Камінська Ніна Григорівна (РНОКПП: _______________) – головний бухгалтер Макалевицької сільської ради ;                         

4)  Член комісії:  Левковська Оксана Костянтинівна (РНОКПП: _______________) – депутат Вишевицької сільської ради, голова комісії з питань фінансів, бюджету,  планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва;              

5) Член комісії: Волга Оксана Петрівна  (РНОКПП: _______________) – начальник юридичного відділу Вишевицької сільської ради;              

  1. Покласти на Комісію з реорганізації Макалевицької сільської ради  повноваження щодо здійснення повної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Макалевицької сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 312.2020 р.
  2. Інвентаризацію проводити у присутності матеріально відповідальних осіб Макалевицької сільської ради. (можна до присутніх залучати представників виконавчих комітетів).

6. Затвердити План заходів з реорганізації Макалевицької сільської ради (додаток 1).

7. З метою забезпечення своєчасного виконання  Плану з реорганізації надати право  Вишевицькому  сільському  голові здійснювати без погодження з Вишевицькою сільською  радою заміну персонального складу Комісії з реорганізації у випадку тимчасової непрацездатності її членів під час виконання передбачених заходів з реорганізації.

8. Затвердити форму передавального акту (додаток 2). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.

9. Затвердити форму акту приймання-передачі документів, сформованих станом на 31.12.2020 р. під час діяльності рад, що приєднуються до Вишевицької сільської ради (додаток 3). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.

10. Комісії з реорганізації забезпечити інвентаризацію документів, сформованих під час діяльності Макалевицької сільської ради станом на 31.12.2020 р. у порядку, передбаченому законодавством та передати їх Вишевицькій сільській раді.

11. Визначити відповідальною особою за фізичне приймання документів, сформованих під час діяльності Макалевицької сільської ради станом на 31.12.2020 р. до  Вишевицької сільської ради  – ____________________посада________  ____________ПІБ_______________.

12. Уповноважити  Вишевицького  сільського голову затвердити акти приймання-передачі документів, сформованих під час діяльності Макалевицької сільської ради станом на 31.12.2020 р. 

13. Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету Вишевицької сільської ради  Новиченко С.Л. у строк до 31.12.2020 р. подати Вишевицькому  сільському голові пропозиції щодо порядку подальшого зберігання та використання документів Макалевицької сільської ради (не завершених в діловодстві та архівів).

14. Вишевицькому  сільському голові не пізніше 31.12.2020 утворити комісію з прийняття майна, активів та зобов’язань Макалевицької сільської ради і забезпечити своєчасне та повне прийняття й оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань Вишевицькою сільською  радою.

15. Голові Комісії з реорганізації ________ПІБ__________ забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом, та про хід і результати проведеної роботи інформувати Вишевицьку сільську раду шляхом здійснення доповідей на пленарних засіданнях.

16.Контроль за виконанням цього рішення покласти на (Вишевицького сільського голову)  постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

 

                       Сільський голова                                  Сергій ГАВРУТЕНКО
 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь