A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

6 лютого стартувала реєстрація для участі в ЗНО-2018

Дата: 07.02.2018 19:07
Кількість переглядів: 617

 

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року триватиме з 06 лютого до 19 березня. Охочим узяти участь в оцінюванні необхідно зареєструватися за посиланням. Тут можна сформувати і роздрукувати реєстраційну картку. Потім необхідно сформувати пакет реєстраційних документів, увесь перелік яких можна переглянути тут.

 

Фото без опису

Ті, хто успішно пройшов реєстрацію, отримає сертифікат (для подальшого його заповнення під час проходження ЗНО), інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО на адресу, вказану під час реєстрації (або на адресу навчального закладу — для осіб, які проходять ДПА у формі ЗНО).

Зверніть увагу, що процедури реєстрації випускників загальноосвітніх навчальних закладів поточного року та випускників минулих років, учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних та вищих навчальних закладів мають певні відмінності.

Ті учні (слухачі, студенти), котрі планують брати участь у ЗНО та потребують адаптації процедури тестування, мають надати відповідний медичний висновок, який необхідно подати разом з іншими реєстраційними документами, під час формування реєстраційної картки вказати на необхідність створення особливих умов, зазначити номер і дату виданої закладом охорони здоров’я форми № 086-3/о

Якщо під час реєстраці було допущено помилку, або виникло бажання змінити обраний предмет, після реєстрації на ЗНО можна вносити зміни до 2 квітня 2018 року. Для цього необхідно повторно пройти процедуру реєстрації.

Для кожного учасника створюється інформаційний кабінет, доступ до якого — за номером і пін-кодом сертифіката. Згодом Український центр оцінювання якості освіти. тут має з’явитися детальна інформація про призначений пункт проведення тестування.

Нагадуємо, реєстрація триватиме до 19 березня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь