Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Державна підтримка агропромислового розвитку

Дата: 29.03.2018 09:32
Кількість переглядів: 451

I. Кабінетом Міністрів України видано Постанови від 7 лютого 2018 року №86,104,106,107 Про затвердження Порядків використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва за такими напрямами:

1. Часткова компенсація відсоткової ставки за банківськими кредитами, залученими для покриття витрат, пов’язаних із провадженням діяльності у галузях: вівчарство, козівництво, бджільництво, звірівництво, кролівництво, шовківництво та аквакультура. Компенсація надається суб’єктам господарювання.

2. Часткова компенсація вартості будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів, доїльних залів, підприємств з переробки сільськогосподарської продукції в частині витрат профінансованих за рахунок банківських кредитів. Компенсація надається суб’єктам господарювання.

3. Спеціальна бюджетна дотація за утримання корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного  напряму продуктивності. Надається суб’єктам господарювання, які є юридичними особами.

4. Часткове відшкодування вартості закуплених для подальшого відтворення племінних тварин, а саме телиць, нетелей, корів молочного молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності свинок та кнурців, вівцематок, баранів, ярок і сперми бугаїв та ембріонів великої рогатої худоби, які мають племінну цінність. Надається суб’єктам господарювання, які є юридичними особами.

5. Часткове відшкодування вартості будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів, доїльних залів, підприємств з переробки сільськогосподарської продукції. Надається суб’єктам господарювання.

II. Рішенням п’ятнадцятої сесії VII скликання Житомирської обласної Ради від 07.03.2018 року №939 вирішили:

  1. Затвердити Порядок надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються сільськогосподарським підприємствам як спеціальна бюджетна дотація за приріст поголів’я корів молочного,м’ясного та комбінованого напряму продуктивності.
  2. Затвердити Порядок використання коштів з обласного бюджету для часткового відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам.
  3. Затвердити Порядок надання фінансової підтримки з обласного бюджету, що спрямовується на розвиток сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів за придбання обладнання.
  4. Затвердити Порядок надання і використання фінансової підтримки з обласного бюджету, що спрямовується для виплати часткового відшкодування вартості витрат фермерським господарствам на придбання причіпної та навісної сільськогосподарської техніки і обладнання.

 Відділ агропромислового розвитку райдержадміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь