A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

5 ПРОГРАМ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ СІЛЬГОСПВИРОБНИКАМ

Дата: 11.05.2018 23:37
Кількість переглядів: 573

З 2018 року аграрії зможуть взятии участь у п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу. Для цього
Кабінетом Міністрів 07.02.2018 р. були прийняті Постанови  КМУ №86,  №106 та №107.

Програма компенсації вартості вітчизняної техніки:

25% для усіх підприємств агробізнесу, які придбали техніку, починаючи з 01.01.2018 року додатково 15% (тобто всього 40%) для невеликих фермерських господарств*, які придбали техніку, починаючи з 07.02.2018 року.

*Фермерські господарства з посівними площами до 500 гектарів та річною виручкою до 15 млн грн або кооперативи (до складу яких входить не менше ніж 20 членів, серед яких повинно бути як мінімум одне фермерське господарство, а інші – фізичні особи, у власності та користуванні кожної з яких перебуває не більше ніж 100 гектарів земель сільськогосподарського призначення) з компенсацією в розмірі фактично виплачених відсотків (комісій) за вирахуванням 1% річних (але не більше ніж 1,5 облікової ставки НБУ) у рамках кредитних програм.

Примітка: компенсацію 15% можуть отримати лише підприємці з формою підприємницької діяльності «Фермерське господарство».
Техніка, придбана з 01.01.2018.

Подати заявку: ТУТ


 

Програма для невеликих фермерських господарств * по здешевленню кредитів АгроКУБ до 500 тис. гривень та невідновлюваних кредитних ліній до 3 років до 9 млн. грн. для придбання основних засобів, будівництва/реконструкції об’єктів сільськогосподарського призначення

За рахунок щомісячних державних компенсацій у 2018 році вартість кредитів * АгроКУБ та непоновлювальних кредитних ліній у ПриватБанку, для невеликих фермерів ** становитиме 1% річних.

 Кредити, отримані з 01.01.2018.

 У Програмі беруть участь фермерські господарства з посівними площами до 500 гектарів та річною виручкою до 15 млн грн або кооперативи (до складу яких входить не менше ніж 20 членів, серед яких повинно бути як мінімум одне фермерське господарство, а інші – фізичні особи, у власності та користуванні кожної з яких перебуває не більше ніж 100 гектарів земель сільськогосподарського призначення) з компенсацією в розмірі фактично виплачених відсотків (комісій) за вирахуванням 1% річних (але не більше ніж 1,5 облікової ставки НБУ) у рамках кредитних програм.
Примітка: компенсацію 15% можуть отримати лише підприємці з формою підприємницької діяльності «Фермерське господарство».

Подати заявку: ТУТ


 

Програма компенсації вартості 80% насіння вітчизняної селекції (до 30 тисяч гривень) невеликим фермерським господарствам*

Програма здешевлення кредитів підприємствам у галузі тваринництва (вівчарство, козівництво, бджільництво, звірівництво, кролівництво, шовківництво та аквакультури)


Програма компенсації 25% сум кредитів до 5 років на будівництво/реконструкцію тваринницьких комплексів.

* фермерські господарства до 500 гектарів та виручкою до 15 мільйонів гривень або фермерські кооперативи до 100 гектарів.


Програма здешевлення кредитів у рамках підтримки фермерства діє згідно постанови КМУ №106 через компенсацію відсотків у розмірі 1,5 облікової ставки НБУ, але не більше фактично виплачених відсотків (комісій) за вирахуванням 1 відсотка річних в рамках кредитних програм:

АгроКУБ до 500 тис гривень для здійснення виробничих витрат,

Непоновлювальні кредитні лінії (запуск нового продукту планується у березні) до 9 млн. грн. до 3-х років для придбання основних засобів сільськогосподарського виробництва, здійснення витрат, пов’язаних з будівництвом і реконструкцією виробничих об’єктів сільськогосподарського призначення

Компенсація здійснюється щомісяця виходячи з суми фактично сплачених відсотків за відповідний період згідно з кредитною угодою.

Подати заявку: ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь