A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Зустріч з керівниками підприємств та приватними підприємцями Вишевицької ОТГ

Дата: 23.08.2018 23:11
Кількість переглядів: 818

23 серпня відбулася зустріч начальника Радомишльського відділення Малинської ОДПІ Сергія Уварова, державного інспектора з праці Олега Севрука з підприємцями громади. Під час зустрічі  було порушено ряд проблемних питань ведення підприємницької діяльності у Вишевицькій об'єднаній територіальній громаді.

 

Фото без опису

Основні питання, які було піднято на зустрчі - це процес детінізації доходів і легалізація трудових відносин. Олег Севрук наголошував, що кожен мусить усвідомити перспективи і переваги офіційного працевлаштування, розуміти ризики та наслідки, які виникають при отриманні зарплати «у конверті».

Виплата зарплати у   „конвертах” – тягар сучасності, що тягне за собою наслідки-негаразди як країні, громаді так і кожному з нас особисто. Окрім того, що нелегальна заробітна плата зменшує надходження до бюджету і державних соціальних фондів, що допомагає розвиватись громмаді,  вона ще й послаблює соціальний захист працівників. Аддже, ухиляючись від офіційного укладання трудових відносин, роботодавець фактично позбавляє працівника захисту своїх трудових прав. нарахування страхового стажу та можливості отримання коштів по досягненню пенсійного віку, по інвалідності та в інших випадках, передбачених законодавством.

Також у ход зустрічі було зазначено, що  у випадку ігнорування вимог законодавства у даному напрямку, до керівників підприємств і приватних підприємців контролюючі органи вимушені будуть застосовувати всі заходи впливу в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь