A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

7 листопада святкуємо день місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 08:10
Кількість переглядів: 437

Шановна громадо, дорогі співвітчизники! Хочу привітати усіх з нагоди державного свята - Днем самоврядування. Нині, незважаючи на труднощі, економічні, соціальні та політичні  проблеми, місцеве самоврядування має всі шанси для його розвитку, збагачення і утвердження.Перед ннами відкритий шлях місцевій ініціативі, активному залученню до участі в управлінні місцевими справами мешканців населених пунктів нашої громади.

Фото без опису

               Шановні працівники органів місцевого самоврядування базового рівня, на Вас випадає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Ви найближче до простого люду, і саме ви, не маючи достатньої фінансової підтримки на реалізацію ваших повноважень намагаєтесь вирішувати найболючіші питання людей – членів  громади. Велике Вам за це спасибі.

               Від щирого серця я хочу привітати з днем місцевої демократії всіх хто причетний до місцевого самоврядування: депутатів районної та інших місцевих рад, сільських та селищних голів, секретарів, службовців місцевих рад, працівників виконавчого апарату районної ради, членів виконавчих комітетів, ветеранів муніципальної служби та жителів всієї Вишевицької територіальної громади. Впевнений в тому, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання, досягненням нових здобутків на ниві зміцнення Української державності. Бажаю всім міцного здоров'я та терпіння, щастя та добра,  витримки і стійкості, благополуччя і достатку і лише позитивної енергетики.

Сільський голова                       Сергій Гаврутенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь