A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Оголошення про продаж на електронному аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації комунальної власності Вишевицької сільської ради нежитлової будівлі (приміщення аптеки) за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Вишевичі, вул. Миру,

Дата: 02.07.2019 10:34
Кількість переглядів: 531

Вишевицька сільська рада інформує про продаж на електронному аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації – нежитлової будівлі (приміщення аптеки), загальною площею 81,3 кв. м, за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Вишевичі, вул. Миру, 7-Б.

Інформація про об’єкт: Нежитлова будівля загальною площею 81,3 кв.м. Фундамент стрічковий, бутовий. Стіни - дерев'яні, перегородки - дерев'яні, підлога - дерев'яні дошки, покрівля - шифер. Пічне опалення. Електроосвітлення.

Умови продажу:

- покупець зобов’язаний дотримуватись санітарно-екологічних та протипожежних норм експлуатації об’єкта приватизації та утримувати прилеглу територію у належному санітарному стані;

- покупець бере на себе витрати пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі – продажу об’єкта.

1. Аукціон з умовами:

1.1. Встановити стартову ціну об’єкта малої приватизації що знаходиться за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Вишевичі, вул. Миру, 7-Б на підставі звіту про оцінку майна у розмірі 28455,00 грн. (без ПДВ).

1.2. Встановити крок аукціону на рівні 1% стартової ціни у розмірі 284,55 грн.

1.3. Встановити гарантійний внесок для участі в аукціоні – 10% стартової ціни у розмірі 2845,50 грн.

1.4. Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить 834,60 грн.

1.5. Дата проведення аукціону: 20 календарних днів від дня публікації інформаційного повідомлення – 18.07.2019 р. 1.6. Встановити період 25 календарних днів між аукціоном з умовами, аукціоном зі зниження стартової ціни і аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій з дати опублікування інформаційного повідомлення в ЕТС.

2. Аукціон із зниженням стартової ціни: 2.1. Встановити стартову ціну об’єкта малої приватизації що знаходиться за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Вишевичі, вул. Миру, 7-Б на рівні 50% від стартової ціни на аукціоні у розмірі 14227,50 грн. (без ПДВ).

2.2. Встановити крок аукціону на рівні 1% стартової ціни у розмірі 142,28 грн.

2.3. Встановити гарантійний внесок для участі в аукціоні – 10% стартової ціни у розмірі 1422,75 грн.

2.4. Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить 834,60 грн.

2.5. Встановити період 25 календарних днів між аукціоном з умовами, аукціоном зі зниження стартової ціни і аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій з дати опублікування інформаційного повідомлення в ЕТС.

3. Аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

3.1. Встановити стартову ціну об’єкта малої приватизації що знаходиться за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Вишевичі, вул. Миру, 7-Б на рівні 50% від стартової ціни на аукціоні у розмірі 14227,50 грн. (без ПДВ).

3.2. Встановити крок аукціону на рівні 1% стартової ціни у розмірі 142,28 грн.

3.3. Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 2 кроки.

3.4. Встановити гарантійний внесок для участі в аукціоні – 10% стартової ціни у розмірі 1422,75 грн.

3.5. Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить 834,60 грн.

3.6. Встановити період 25 календарних днів між аукціоном з умовами, аукціоном зі зниження стартової ціни і аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій з дати опублікування інформаційного повідомлення в ЕТС.

На остаточну ціну продажу об’єкта нараховується ПДВ в розмірі 20%.

4. Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою (ЕТС) для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

5. Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

6. Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщені на сайті:https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

7. Час і місце проведення огляду об’єкта: з 8-00 до 16-00 в робочі дні за місцем розташування об’єкта за адресою: 12214, Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Вишевичі, вул. Миру, 7-Б

8. Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі: UA-AR-P-2019-06-11-000004-2

Довідки за телефоном: (04132) 7-12-46, 7-12-41


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь