A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

На Житомирщині урочисто відкрили ще один «Open Space»

Дата: 15.07.2019 01:38
Кількість переглядів: 4985

На Житомирщині з’явився ще один офіс європейського зразка   «Open Space», де громадяни можуть у зручних умовах, без тривалих очікувань отримати найбільш популярні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. 8 липня його урочисто, за участі заступника Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергія Петухова  відкрили у Житомирі на базі Житомирського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції. Це ювілейний, 35-й в Україні, сучасний центр нового формату.  

            «Ми активно працюємо в напрямку забезпечення кожному українцю доступу до сучасних та зручних сервісів, зокрема у сфері реєстрації актів цивільного стану. Запровадження «відкритого простору» з використанням електронної черги, оплати одразу на місці обраної послуги значно заощаджує час кожного, хто звертається до «Open Space», щоб зареєструвати народження дитини, подати документи для реєстрації шлюбу, внести зміни до актових записів цивільного стану чи отримати за лічені хвилини інші послуги», сказав заступник Міністра юстиції.

          Учасники урочистого заходу в присутності журналістів оглянули приміщення нового офісу, де створені комфортні умови для відвідувачів: зручні місця для очікування як для дорослих, так і дітей. А поруч – автомат електронної черги.

            Сергій Петухов особисто перевірив роботу системи нового офісу, а на прикладі отримання житомирянкою Іриною Згонніковою повторного свідоцтва про народження сина виявилося, що уся процедура зайняла всього три з половиною хвилини.  

            Це третій на Житомирщині офіс європейського зразка. Рік тому  «Open Space»  відкрили у Новограді-Волинському, а в лютому нинішнього року – у Коростені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь