A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Електронна петиція: Оголосити суботу днем сім’ї в Україні

Дата: 20.03.2021 22:28
Кількість переглядів: 738

На офіційному Інтернет-представництві Президента України оприлюднена електронна петиція «Оголосити суботу днем сім’ї в Україні».

Автор Гунько Микола Іванович підкреслив, що ця петиція послужить  щотижневому приверненню уваги українського суспільства на вічні сімейні цінності. Повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на petition.president.gov.ua.

Автор електронної петиції Гунько Микола Іванович нагадав, що Генеральна Асамблея ООН у 1993 році започаткувала Міжнародний день сім’ї. В Україні цей день традиційно протягом багатьох років відзначають 15 травня. Мета Міжнародного дня сім’ї – привернення уваги громадськості різних країн на численні проблеми родини.

Микола Іванович підкреслив, що існують сучасні виклики, направлені проти інституції сім’ї. Тому, за його словами, недостатньо один раз на рік актуалізувати дане питання.

Тому Гунько у тексті петиції просить владу країни відповідним указом оголосити суботу днем сім’ї в Україні, щоб таким чином щотижня привертати увагу українського суспільства на вічні сімейні цінності, навчати молоде покоління шанобливому ставленню до батька й матері, а сімейних людей спонукати до збереження вірності подружній обітниці, даній під час укладення шлюбу.
“Сім’я і субота щільно пов’язані між собою історією походження, яка сягає в далекі часи створення світу, тому досить логічно буде саме в цей день приділити час для зміцнення сімейних відносин в українських родинах”, – сказано в тексті документу.

Щоб підтримати петицію потрібно авторизуватись на сайті та проголосувати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь