A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

В Україні пом’якшили карантинні обмеження

Дата: 08.06.2021 12:35
Кількість переглядів: 332

Кабінет Міністрів України схвалив зміни до постанови «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Про це 7 червня на своїй сторінці у фейсбук написав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

«Оновлено вимоги до проведення та участі у масових заходах, а також деякі питання перетину кордону, виходячи з сьогоднішніх протиепідемічних умов та потреб реагування», - повідомив міністр.

 

 

Що змінилось? Дозволено:

  • проведення масових заходів без обмежень щодо кількості осіб за умови наявності у всіх учасників та організаторів заходу негативного результату тестування на COVID-19 або документу, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації;
  • збільшено заповненість залів до 2/3 для відвідувачів масових заходів та кінотеатрів/театрів, які проводять діяльність без вимоги щодо наявності негативного результату тестування на COVID-19, або документу, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

«Щодо перетину державного кордону іноземцями та особами без громадянства, то необхідно мати страховий поліс та одну із наступних позиці», - зазначив Віктор Ляшко.

Потрібно мати: негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР (не більше як за 72 години до перетину кордону), або негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 (не більше як за 72 години до перетину кордону), або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання у надзвичайних ситуаціях.

Як повідомляв Житомир.info, 7 травня 2021 року головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що Житомирська область перебувала у «червоній» зоні найдовше.

Житомир.info


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь