A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко взяв участь у відкритті амбулаторії у Райгородоцькій громаді. ВІДЕО. ФОТО

Дата: 08.07.2021 18:32
Кількість переглядів: 240

Під час робочої поїздки до Райгородоцької громади сьогодні, 08 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до відкриття ще одного об’єкту програми Президента «Велике будівництво» – амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Райгородок Бердичівського району. Також у відкритті взяли участь народний депутат України Богдан Кицак, керівництво Бердичівського району та Райгородоцької громади.

«Мені надзвичайно приємно, що сьогодні ми відкриваємо чергову амбулаторію  – заклад, який побудований для комфортного та якісного життя жителів Райгородоцької громади. Це вже 13 подібний медичний заклад, який побудовано в рамках програми Президента «Велике будівництво». Впевнений, що не менше за жителів радіють новій амбулаторії й лікарі. Адже вони, нарешті, отримали достойні умови праці», – сказав під час відкриття Віталій Бунечко.

Учасники заходу мали змогу оглянути приміщення амбулаторії, його оснащення, а також поспілкуватися з медичним персоналом новоствореного закладу.

Відповідно до спільного брендбуку Мінрегіону та МОЗ, проєктом передбачено будівництво одноповерхової будівлі загальною площею 320,0 м кв:

до житлової зони входять кімнати, кухня, їдальня, гардеробна, санвузли, душові;

зона для надання первинної медичної допомоги має кабінети лікарів, процедурну, кабінет щеплень, аптечний пункт, реєстратуру.

Амбулаторія буде обслуговувати більше 7 тисяч жителів Райгородоцької громади. Планова потужність амбулаторії становить 37 відвідувань на добу.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, загальна кошторисна вартість амбулаторії складає 9 059,894 тис. грн, із них 8 153,905 тис. грн – кошти субвенції та 905,989 тис. грн – кошти співфінансування з місцевого бюджету.

Наразі виконання будівельних робіт по об’єкту завершено та придбане медичне обладнання.

Також за кошти Субвенції амбулаторія буде забезпечена службовим автомобілем для медичних працівників.

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із народними депутатами – членами комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики обговорили вплив програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на покращення інфраструктури у сільській місцевості та наочно ознайомилися з ходом реалізації таких проєктів.

Відео

Джерело: https://oda.zht.gov.ua/news/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshhyni-vitalij-bunechko-vzyav-uchast-u-vidkrytti-ambulatoriyi-u-rajgorodotskij-gromadi-video-foto/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь