A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

В Україні розпочато прийом e-документів до закладів вищої та фахової передвищої освіти

Дата: 14.07.2021 12:25
Кількість переглядів: 244

Стартував прийом електронних заяв і документів до закладів вищої та фахової передвищої освіти, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

"Сьогодні, 14 липня 2021 року, розпочинається прийом електронних заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра до закладів вищої освіти та на основі 11 класів за денною формою здобуття освіти до закладів фахової передвищої освіти. Подача електронних заяв і документів відбувається на сайті vstup.edbo.gov.ua", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Зазначено, що для вступників прийом заяв та документів на вступ здійснюється з 14 до 16 липня (для вступників за співбесідою, вступних іспитів і творчих конкурсів) та з 14 до 23 липня (за результатами ЗНО, вступних іспитів і творчих конкурсів, якщо вони були складені з 1 до 13 липня).

Фото без опису

На основі 11 класів за денною формою здобуття освіти до закладів фахової передвищої освіти прийом заяв та документів розпочинається 14 липня (крім військових коледжів сержантського складу та фахових коледжів зі специфічними умовами навчання), а закінчується о 18:00 у такі дні: 26 липня - для осіб, які вступають на основі співбесіди або вступних екзаменів та творчих конкурсів; 2 серпня - для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів ЗНО.

"У 2021 році вступники зможуть подати максимум п’ять заяв на бюджет, як і минулого року. А от вступників на контракт очікує новація щодо обмеження кількості поданих заяв для вступу на контракт - до 30 заяв включно", - йдеться в повідомленні.

Також абітурієнти, які отримають бюджетні місця за результатами конкурсу, але захочуть, щоб інші їхні заяви брали участь у конкурсі на контракт, мають обов'язково повідомити про це приймальну комісію під час виконання вимог до зарахування (подання оригіналів документів). Для цього необхідно буде написати відповідну заяву. В іншому разі ці заяви автоматично будуть виключені з конкурсу на контракт.

Джерело: https://ua.interfax.com.ua/news/general/755564.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь