A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Велике будівництво на Житомирщині: після капітального ремонту автодороги жителі кількох громад Коростенського району можуть комфортніше діставатися місця призначення.

Дата: 26.07.2021 18:29
Кількість переглядів: 276

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Житомирській області продовжується розбудова транспортної інфраструктури задля надання жителям територіальних громад послуг нової якості.

Так, завдячуючи плідній співпраці державної влади та місцевого самоврядування на трасі Коростень – Новоград-Волинський завершено капітальний ремонт автомобільної дороги С 060707 під’їзд до станції Омелянівка км 0+000 – км 1+496.

Відтепер жителям Горщиківської та Ушомирської територіальних громад стане набагато легше та комфортніше користуватися не лише власним, а й громадським транспортом.

Протяжність ділянки ремонту – 1,496 км. Дорога відноситься до ІV категорії.

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації, для забезпечення необхідного рівня безпеки дорожнього руху та доведення ділянки дороги до нормативних параметрів проєктною документацією було передбачено:

влаштування асфальтобетонного покриття – 1,496 км;

встановлення бар’єрного огородження 104 м.п.;

облаштування засобів організації дорожнього руху (встановлення 20 шт. дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки по всій ділянці ремонту).

Станом на 26 липня роботи на об’єкті завершено в повному обсязі. Готується документація на введення об’єкту в експлуатацію.

Нагадаємо, що під час робочої поїздки до Коростенського району голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув капітально відремонтовану автодорогу місцевого значення С 060201 Дубрівка–Хижівка через Закриниччя та ознайомився з роботою амбулаторії в селі Дубрівка. 

Довідково. Розробник проєкту – ПП НВФ «Мостопроект». Переможець відкритих торгів – ПП “Автомагістраль”.

Джерело фінансування – Державний дорожній фонд. Загальна кошторисна вартість – 12 660,871 тис. грн. Обсяг фінансування на 2021 рік – 11 418,136 тис. грн.

Відео

Джерело: http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-pislia-kapitalnoho-remontu-avtodorohy-zhyteli-kilkokh-hromad-korostenskoho-rajonu-mozhut-komfortnishe-distavatysia-mistsia-pryznachennia-video/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь