A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Встигніть долучитись до міжнародного заходу Ukrainian Organic Export Days

Дата: 17.08.2021 16:15
Кількість переглядів: 267

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» запрошує до міжнародного заходу Ukrainian Organic Export Days (UOED), який проходитиме у період з 20 вересня по 01 жовтня 2021 року.

UOED – це масштабний проєкт, покликаний представити органічний потенціал України міжнародній спільноті, налагодити співпрацю між українськими органічними виробниками та потенційними партнерами за кордоном. Проєкт також націлений на розвиток експортних компетенцій органічних виробників і промоцію органічного виробництва в Україні.

Учасники проєкту матимуть можливість взяти участь у заздалегідь підготовлених бізнес-зустрічах із потенційними партнерами з країн ЄС та у тренінгу з ведення В2В-онлайн перемовин, ознайомитися з торговими можливостями та проаналізувати пріоритетні ринки для експорту.

До участі запрошуються українські виробники органічних харчових продуктів, які можуть підтвердити органічне походження продукції відповідним сертифікатом.

UOED реалізується Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з Асоціацією «Ягідництво України». Проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), який виконується компанією Chemonics International, а також за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Більш детальніше ознайомитись з умовами проведення заходу можна на сторінці Facebook, на вебсайті організаторів та на вебпорталі «Дія».

Контактна особа для комунікації — Сергій Пащуков, провідний фахівець відділу експортної освіти Державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

Електронна адреса: spashchukov@epo.org.ua, мобільний телефон: 066-423-53-23.

Джерело: https://oda.zht.gov.ua/news/vstygnit-doluchytys-do-mizhnarodnogo-zahodu-ukrainian-organic-export-days/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь