A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Долучайтеся до фестивалю туристичних маршрутів на народних художніх промислах “Мандруй Україною”

Дата: 19.08.2021 17:25
Кількість переглядів: 282

22-24 серпня у Національному музею архітектури та побуту України відбудеться фестиваль туристичних маршрутів на народних художніх промислах «Мандруй Україною».

Про це повідомляє Департамент культури, молоді та спорту Житомирської ОДА.

Вперше на одній території зберуться представники всіх областей України, щоб розповісти відвідувачам фестивалю як можна цікаво подорожувати Україною, що смачного можна скуштувати в різних її куточках та пізнати унікальність народних художніх промислів кожної області.

Представники Житомирської області також візьмуть участь у Фестивалі та представлять  її цікаві туристичні місця та маршрути.

На фестивалі область представлятимуть Житомирський обласний туристичний інформаційний центр, представники 11 громад області: Овруч, Станишівка, Тетерівка, Романів, Малин, Новоград-Волинський, Баранівка, Любар, у тому числі представник  туристичних магнітів області – Бердичів, Радомишль та Олевськ.

Також себе представлять 3 унікальних музеї Житомирщини – Національний музей космонавтики ім.С.П.Корольова, Музей коштовного та декоративного каміння  та Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука.

До виставки долучаться і члени сільського туристичного кластеру «Городськ» – Інна Величко та Юрій Камишний, які представлять свої садиби зеленого туризму.

Ольга Мілінчук – екскурсовод обласного центру представить свій авторський смачний гастромаршрут Житомиром.

Віртуальні мандрівки Житомирщиною представить Почесний Амбасадор Житомирщини Андрій Філіпчик та ВМС-Navigator.

Щоб показати народні промисли Житомирщини у фестивалі візьмуть участь майстри народних художніх промислів: Василь Волівач (виготовлення народних інструментів), Юрій Кондратюк (різьба по дереву), Наталія Гофінгер-Бугайчук (малярство в авторській техніці), Евгенія Іващук (свічкарка), Наталія Морозюк (майстриня з виготовлення природної косметики), Олег Земнухов (виготовлення виробів з конопель) та народний художник України Микола Климович (вироби з овруцької соломки).

Джерело: https://oda.zht.gov.ua/news/doluchajtesya-do-festyvalyu-turystychnyh-marshrutiv-na-narodnyh-hudozhnih-promyslah-mandruj-ukrayinoyu/

 

Смачну Житомирщину представлятимуть: підприємство з виготовлення органічної молочно продукції «ОРГАНІК МІЛК», підприємство з виготовлення гарбузових соків «Спориш» та виробники арахісової пасти «Funny Nuts».

 

Нагадаємо, що Наталія Остапченко взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 30-річчя Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь