A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

«Ти у мене єдина»: Житомирський район урочисто відзначив 30-ту річницю Незалежності України

Дата: 20.08.2021 09:49
Кількість переглядів: 264

День незалежності України –  чудова нагода для жителів нашого району, області та й усіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до держави. А цьогоріч це свято ми зустрічаємо з особливим піднесенням, адже Україна відзначає свій 30-ий День народження, гасло якого «Ти у мене єдина».

Аби гідно відзначити дві знакові дати – День незалежності та День Державного Прапора України, Житомирська райдержадміністрація 19 серпня організувала урочистості, на які запросила представників виконавчої влади області, установ та організацій району, органів місцевого самоврядування. Серед почесних гостей – колишні керівники райдержадміністрації і районної ради, які у різні роки очолювали район, що до реформи децентралізації значно поступався територіально та за чисельністю жителів нинішньому.

Перед початком святкових зборів під звуки військового оркестру відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв України, полеглих за незалежність та територіальну цілісність нашої держави на сході країни.

З головним святом країни учасників урочистого зібрання привітала перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко. Вона побажала усім єдності, взаєморозуміння, успіхів у всіх  справах задля кращого майбуття. Почесною грамотою облдержадміністрації Наталія Остапченко нагородила Юрія Отаманського – заступника начальника відділу організації наглядово-профілактичної роботи Житомирського  районного управління ГУ ДСНС України в області, подяками – керівницю відокремленого підрозділу ГО «Об’єднання дружин і матерів  бійців – учасників АТО у Житомирській області» Олену Максименко, Березівського сільського голову Михайла Яромова та директора ДП «Житомирське лісове господарство» Руслана Карчевського.

«Свято Незалежності вселяє гордість за український народ, за нашу багатовікову історію, вистраждане століттями право жити на вільній, незалежній землі. За останні сім років нам вдалося зрозуміти, що маємо і чого не можемо втратити за жодних обставин. Ми відчули єдність – від Сходу до Заходу, від Півдня до Півночі. І повинні зберегти це надбання», – сказав, вітаючи зі святами в особі всіх присутніх – жителів найбільшого на Житомирщині району – голова райдержадміністрації Юрій Денисовець.

Очільник району нагородив почесними грамотами кращих представників районної ради, окружної прокуратури, пожежно-рятувальної частини, районного управління поліції, культури, спорту, медичної галузі, органів місцевого самоврядування.

Честі бути відзначеними подяками та пам’ятними подарунками РДА удостоїлися і колишні голови райдержадміністрації та районної ради – Валерій Довбиш, Андрій Кулик, Валерій Колосівський, Микола Степаненко, Антон Михайлов, Сергій Микитюк, Дмитро Ксендзук.

Привітав присутніх зі святами заступник голови Житомирської районної ради Володимир Палій та нагородив окремих представників районного депутатського корпусу грамотами.

Серед відзначених подяками  Житомирської окружної прокуратури – голова  РДА Юрій Денисовець, його перший заступник Олександр Хомич, начальниця юридичного відділу РДА Ольга Гаврилюк.

Урочистості були щедро «присмачені» музичними виступами народних колективів, талановитої співачки, народної артистки України Ірини Шинкарук, солістки Житомирської обласної філармонії Світлани Никанорової, що додавало дійству особливої вишуканості і святковості. А на вулиці у цей час розгорнулася виставка творчих робіт народних умільців Житомирського району.

Джерело: http://zhytomyr-rda.gov.ua/ty-u-mene-iedyna-zhytomyrskyj-rajon-urochysto-vidznachyv-30-tu-richnytsiu-nezalezhnosti-ukrainy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь