A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Велике будівництво на Житомирщині: Нова амбулаторія у Новій Боровій – черговий приклад злагодженої співпраці держави, області та громади, – Віталій Бунечко

Дата: 02.09.2021 12:30
Кількість переглядів: 273

Сьогодні, 02 вересня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко відкрив чергову амбулаторію у смт Нова Борова Житомирського району, побудовану в рамках програми Президента України «Велике Будівництво».

Також у заході взяли участь керівництво Житомирського району, Новоборівської громади, народні депутати України, громадськість та ЗМІ.

«Сьогодні ми відкриваємо чергову амбулаторію, побудовану в рамках президентської програми «Велике будівництво», яка буде обслуговувати жителів Новоборівської громади та прилеглих сіл. Це гарний приклад злагодженої співпраці держави, області та громади», – сказав Віталій Бунечко.

Так, амбулаторія на 3-4 лікаря у смт Нова Борова Житомирської області буде обслуговувати 8473 жителі громади, зокрема із смт Нова Борова, сіл Валки, Гацьківка, Рудня-Гацьківка, Рудня-Фасова, Старий Бобрик, Томашівка, Турчинка, Фасова, Хичів, Ягодинка, Ягодинка Друга.

Відповідно до спільного брендбуку Мінрегіону та МОЗ будівля амбулаторії містить кабінети лікарів, кабінет щеплень, процедурну, перев’язочну, оглядову, кімнати для персоналу, зони очікування та ряд інших приміщень. Проєктом передбачено будівництво одноповерхової будівлі загальною площею 366,12 м кв.

Будівельні роботи на об’єкті завершені повністю, закінчено встановлення та налаштування дизель-генератора, придбане медичне обладнання.

Також за кошти субвенції для медичних працівників амбулаторії придбано службовий автомобіль марки «Рено Дастер».

Довідково. Фінансування передбачено за кошти субвенції в обсязі 8022,860 тис. грн, за кошти місцевого бюджету – 1526,034 тис. грн.

Загальні касові видатки по об’єкту складають 9456,600 тис. грн, із них 7930,566 тис. грн – кошти субвенції та 1526,034 тис. грн – місцеві кошти.

Підрядник – ТОВ «Навітехсервіс».

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА розповів про проєкти програми Президента України «Велике Будівництво», які вже виконані та які знаходяться у процесі виконання.

Голова Житомирської РДА Юрій Денисовець оглянув роботу об’єктів інфраструктури Квітневої громади, побудовані в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Джерело: https://oda.zht.gov.ua/news/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshhyni-nova-ambulatoriya-u-novij-borovij-chergovyj-pryklad-zlagodzhenoyi-spivpratsi-derzhavy-oblasti-ta-gromady-vitalij-bunechko/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь