На Житомирщині тривають перевірки дотримання карантинних норм «червоного» рівня епіднебезпеки
Станом на 21 грудня (за минулу добу 20 грудня)здійснено 4 позапланових перевірки агропродовольчих ринків в районах області. Порушень не виявлено.
Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 24 перевірки суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлені на 6 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 4, непродовольчими товарами – 2). За результатами перевірок направлено 4 листи з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень та видано 2 приписи.
Аби вберегти себе від зараження коронавірусною інфекцією слід пам’ятати прості правила особистої безпеки:
– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.