A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

28 сесія 8 скликання - 03.03.2023 року

Дата: 03.03.2023 09:02
Кількість переглядів: 239

Рішення № 660 Про звіт Вишевицького сільського голови " Про роботу Вишевицької сільської ради та її виконавчого комітету за 2022 рік"

Рішення № 663 Про затвердження графіку звітування депутатів, старост, та сільського голови Вишевицької сільської ради перед виборцями

Рішення № 664 Про погодження взяття на баланс КНП " Вишевицької АЗПСМ" Вишевицької сільської ради комунального майна,що перебуває на балансі КНП " Радомишльська стоматологічна поліклініка" Радомишльської міської ради

Рішення № 665 Про внессення змін до рішення сесії сільської ради № 644 від 19 грудня 2022 року " Про створення юридичної особи - виконавчого комітету Вишевицької сільської ради та затвердження Положення про виконавчий комітет Вишевицької сільської ради"

Рішення № 666 Про затвердження Програми та Порядку організації поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян, від поховання яких відмовилися рідні, знайдених невпізнаних трупів.

Рішення № 667 Про затвердження " Програми фінансової підтримки з бюджету Вишевицької сільської ради в наданні послуг з медичного огляду при проходженні військово-лікарської комісії допризовників, призовників, офіцерів запасу за призовом( військовозобов`язаних), що надаються Комунальним некомерційним підприємством "Радомишльська лікарня" Радомишльської міської ради у 2022 - 2024 роках"

Рішення №668 " Про перейменування вулиць на території Вишевицької територіальної громади" 

Рішення № 669 "Про відмову в затвердженні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок 

Рішення № 670 "Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр. Костенку Павлу Костянтиновичу, гр. Дєдковському Анатолію Павловичу, гр. Майстренко Валентині Володимирівні. 

Рішення № 671 "Про відміну рішення Шістнадцятої сесії 6-го скликання від 10.10.2012 р. № 111 та відмову у внесення змін в рішення Шістнадцятої сесії 6-го скликання від 10.10.2012 р. № 111 громадянину Майстренко Миколі Адамовичу.

Рішення № 672 " Про внесення змін та доповнень в пункт 2 рішення 17 сесії Вишевицької сільської ради VIII скликання від 17 лютого 2022 року № 551 " Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) для ведення товарногосільськогосподарського виробництва на умовах оренди".

Рішення  № 673 "Про внесення змін та доповнень в пункт 2 рішення 17 сесії Вишевицької сільської ради VIII скликання від 17 лютого 2022 року № 522" Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  ( відновлення)  меж земельних ділянок  в натурі ( на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди".

 

Рішення сесії №674 "Про внесення змін та доповнень в пункт 2 рішення 17 сесії Вишевицької сільської ради VIII скликання від 17 лютого 2022 року №553 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди"

 

Рішення сесії №675  "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки

ТОВ Радомишльський « Агрохім»" 

Рішення № 676" Про затвердження технічної документації із землеустрою, передачу в оренду невитребуваних земель них часток  (паїв) та для  укладання договору оренди землі та встановлення орендної плати ФГ " Тірас 2007" загальною площею 32,5554 га. на території Вишевицької сільської ради.

Рішення № 677 " Про затвердження технічної документації із землеустрою, передачу в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) та для укладання договору оренди землі та встановлення орендної плати ФГ "Тірас 2007" ззагальною площею 29.4653 га. на території Вишевицької сільської ради".

Рішення № 678 " Про внесення змін та доповнень в пункт 3 рішення Четвертої сесії Вишевицької сільської ради VIII скликання від 09 квітня 2021 року № 166 " Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки".

Рішення № 679 " Про внесення змін та доповнень в пункт 3 рішення Четвертої сесії Вишевицької сільської ради VIII скликання від 09 квітня 2021 року № 90 " Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки". 

Рішення № 680 "Про внесення змін та доповнень в пункт 3 рішення П`ятдесят другу сесію Вишевицької сільської ради  VII скликання від 11.03. 2020 року № 1127 " Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки".

Рішення № 681 " Про відмову у наданні дозволу на розробку технічної документації землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) для укладання договору оренди землі Фермерському господарстві " Світанок".

Рішення № 682 "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) ( невитребуваних земельних часток (паїв), для укладання договору оренди землі Фермерському господарству " Світанок", орієнтовною площею 8, 0000 га.  які розташовані за межами населених пунктів на території Межиріцького старостинського округу".

Рішення № 683 " Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) земельних часток (паїв). 

Рішення № 684 " Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для укладання договору оренди землі гр. Швець Валентину Дмитровичу за адресою: вул. Миру, буд. 9, с. Ірша, Житомирський район, Житомирська область."

Рішення № 685 "Про розгляд звернення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення 

Рішення № 686 "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Рішення № 687 "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості), що передається безоплатно у власність."

Рішення № 688 "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж на земельну ділянку для укладання договору оренди землі Довгополій Тетяні Павлівні за адресою : вул. Космонавтів, 3, с. Межирічка, Житомирський район, Житмоирська область.

Рішення № 689 "Про розроблення детального плану території земельної ділянки вул. Стадіонна, 11, с. Веприн Янович Ользі Володимирівні."

Рішення № 690 "Про розроблення детального плану території земельної ділянки вул. Миру, 5 -а, с. Вишевичі Лузану Василю Вікторовичу." 

Рішення № 691" Про розроблення детального плану території земельної ділянки вул. Шкільна, с. Ірша Рябченку Сергію Володимировичу."

Рішення № 692 " Про розроблення детального плану території земельної ділянки вул. Космонавтів, 2, с. Ірша Павленку Олександру Володимировичу".

Рішення №693 "Про затвердження Програми охорони навколишнього середовища Вишевицької сільської ради на 2023-2025 роки"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь