Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

38 сесія 8 скликання - 20.12.2023 р.

Дата: 11.12.2023 11:21
Кількість переглядів: 383

Розпорядження № 68 "Про скликання тридцять восьмої чергової сесії Вишевицької сільської ради 8-го скликання"

Проект рішення "Про затвердження Програми надання пільг населенню (крім ветеранів війни і праці, військової служби, органів внутрішніх справ та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) на оплату житлово-комунальних послуг на 2024 рік"

Додаток до рішення "ПРОГРАМА надання пільг населенню (крім ветеранів війни і праці, військової служби, органів внутрішніх справ та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) на оплату житлово-комунальних послуг на 2024 рік"

Проект рішення сесії "Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, яким у 2024 - 2026 роках виповнюється 18 років та які закінчили навчальний заклад"

Додаток до рішення "ПРОГРАМА НАДАННЯ ОДНОРАЗОВОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ-СИРОТАМ І ДІТЯМ, ПОЗБАВЛЕНИМ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ЯКИМ У 2024 - 2026 РОКАХ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 18 РОКІВ ТА ОДНОРАЗОВОЇ ДОПОМОГИ ПО ЗАКІНЧЕННЮ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ"

Проект рішення сесії "Про затвердження Програми надання пільг на оплату послуг зв’язку та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2024 рік"

Додаток "Програма надання пільг на компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2024 рік"

Проект рішення "Про затвердження Програми пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2024 рік"

Додаток " ПРОГРАМА щодо пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2024рік (далі - Програма)"

Проект рішення "Про затвердження Програми фінансування на забезпечення надання соціальних гарантій інвалідам, фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, не здатним до само- обслуговування і потребують сторонньої допомоги на 2024 рік"

Додаток " ПРОГРАМА фінансування на забезпечення надання соціальних гарантій інвалідам, інвалідам по зору, фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги на 2024 рік"

Проект рішення "Про затвердження Положення про преміювання, виплату надбавок та матеріальної допомоги працівникам апарату та виконавчих органів Вишевицької сільської ради на 2024-2025 роки"

Проект рішення " Про розроблення детального плану території земельної ділянки вул. Чорновола,45. с. Ірша Житомирського району Житомирської області Скворцовій Тетяні Володимирівні."

Проект рішення "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,2500 га розташованої в с. Вишевичі по вул. Миру, Житомирського району, Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд."

Проект рішення "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,0050 га розташованої в с. Вишевичі по вул. Миру,5-а, Житомирського району Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва ( реконструкції) та обслуговування об’єктів» "

Проект рішення "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,2500 га розташованої в с. Ірша по вул. Космонавтів, Житомирського району Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд»."

Проект рішення " Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 4,0000 га розташованої в с. Ірша по вул. Привокзальна, Житомирського району Житомирської області ( в районі залізничного переїзду) для визначення містобудівних потреб « для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей»"

Проект рішення "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,1200 га розташованої в с. Ірша по вул. Шкільна, Житомирського району, Житомирської області для визначення містобудівних потреб для індивідуального садівництва."

Проект рішення "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,2500 га розташованої в с. Садки по вул. Прирічна,7, Житомирського району Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд»."

Проект рішення "Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для отримання правовстановлюючих документів на право комунальної власності на землю"

Проект рішення "Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для отримання правовстановлюючих документів на право комунальної власності на землю"

Проект рішення "Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Брожику Павлу Олександровичу."

Проект рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості ) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва"

Проект рішення "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що передаються безоплатно в приватну власність."

Проект рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що передається безоплатно у власність"

Проект рішення "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв)"

Проект рішення "Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки загальною площею 0,0250 га, для будівництва та обслуговування закладів торгівлі, кадастровий номер 1825084300:01:001:0013, яка знаходиться в с. Ірша, вул. Шевченка,3, Житомирського району, Житомирської області

Проект рішення "Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування закладів торгівлі загальною площею 0,0800 га, кадастровий номер 1825084301:01:001:0181, яка знаходиться в с. Ірша, вул. Шкільна (колишня Гагаріна) Житомирського району, Житомирської області"

Проект рішення "Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування закладів торгівлі загальною площею 0,1314 га, кадастровий номер 1825084301:01:001:0122, яка знаходяться в с. Ірша, вул. Миру, 2, Житомирського району, Житомирської області"

Проект рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення із земель запасу на землі для сінокосіння та випасання худоби для передачі в користування на умовах оренди гр. Худолею Олександру Антоновичу площею 3,0000 га, кадастровий номер 1825085800:04:000:0208, що розташована за межами населених пунктів Вишевицької сільської ради ( Макалевицький старостинський округ) Житомирського району, Житомирської області."

Проект рішення "Про внесення змін до Переліку адміністративнихпослуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративнихпослуг « , затвердженого рішенням Вишевицької сільської ради від 05.05.2023 № 695 «Про затвердження Перелікуадміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр наданняадміністративних послуг» Вишевицької сільської ради»        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь