Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

38 сесія 8 скликання - 20.12.2023 р.

Дата: 21.12.2023 11:29
Кількість переглядів: 158

Рішення № 847 " Про внесення змін до бюджету Вишевицької сільської територіальної громади на 2023 рік" та Розподіл видатків бюджету сільської територіальної громади на 2023 рік

Рішення 848 " Про бюджет Вишевицької сільської ради територіальної громади на 2024 рік"

Рішення № 849 "Про затвердження розпорядження сільського голови "

Рішення № 850 "Про внесення змін до рішення Вишевицької сільської ради № 639 від 05.12.2018 року «Про передачу комунального майна в оперативне управління»"

Рішення № 851 " Про виготовлення технічних паспортів та електронних версій технічних паспортів на будівлі фельдшерсько-акушерського пункту (ФАП) с. Межирічка, вул. Космонавтів, будинок № 8 та фельдшерсько-акушерського пункту (ФАП) с. Веприн, вул. Стадіонна, № 2-А та укладення договору про надання робіт (послуг) між Вишевицькою сільською радою ( Замовник) та Комунальним підприємством " Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації" Житомирської обласної ради (Виконавець)"

Рішення № 852 "Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ " Центр надання адміністративних послуг ", затвердженого рішенням Вишевицької сільської ради від 05.05.2023 № 695 " Про затвердження Переліку адміністративних послуг , які надаються через відділ " Центр надання адміністративних послуг" Вишевицької сільської ради "

Рішення № 853 "Про затвердження Програми надання пільг населенню (крім ветеранів війни і праці, військової служби, органів внутрішніх справ та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) на оплату житлово-комунальних послуг на 2024 рік"

Рішення № 854 "Про затвердження Програми фінансування на забезпечення надання соціальних гарантій інвалідам, фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, не здатним до само- обслуговування і потребують сторонньої допомоги на 2024 рік"

Рішення № 855 "Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, яким у 2024 - 2026 роках виповнюється 18 років та які закінчили навчальний заклад"

Рішення № 856 "Про затвердження Програми пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2024 рік"

Рішення № 857 "Про затвердження Програми надання пільг на оплату послуг зв’язку та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2024 рік"

Рішення № 858 "Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської за харчування дітей у закладах освіти Вишевицької ТГ на 2024 рік"

Рішення № 859 "Про внесення змін до структури виконавчих органів Вишевицької сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів"

Рішення № 860 "Про затвердження Положення про преміювання, виплату надбавок та матеріальної допомоги працівникам апарату та виконавчих органів Вишевицької сільської ради на 2024-2025 роки"

Рішення № 861 "Про розроблення детального плану території земельної ділянки вул. Чорновола,45.с.Ірша Житомирського району Житомирської області Скворцовій Тетяні Володимирівні."

Рішення № 862 "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0.1700 га розташованої в с. Вишевичі по вул. Миру, Житомирського району Житомирської області ( в районі між приміщенням будинку культури та приміщенням поштового зв’язку « Укрпошта» для визначення містобудівних потреб « для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей»"

Рішення № 863 "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,2500га розташованої в с. Вишевичі по вул. Миру, Житомирського району, Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд."

Рішення № 864 " Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,0050га розташованої в с. Вишевичі по вул. Миру,5-а, Житомирського району Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва ( реконструкції) та обслуговування об’єктів торгівлі»"

Рішення № 865 "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,2500га розташованої в с. Ірша по вул. Космонавтів, Житомирського району Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд»."

Рішення № 866 "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 4,0000га розташованої в с. Ірша по вул. Привокзальна, Житомирського району Житомирської області ( в районі залізничного переїзду) для визначення містобудівних потреб « для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей»"

Рішення № 867 "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,1200га розташованої в с. Ірша по вул. Шкільна, Житомирського району, Житомирської області для визначення містобудівних потреб для індивідуального садівництва."

Рішення № 868 "Про затвердження « Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,2500га розташованої в с. Садки по вул. Прирічна,7, Житомирського району Житомирської області для визначення містобудівних потреб для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд».

Рішення № 869 "Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для отримання правовстановлюючих документів на право комунальної власності на землю"

Рішення № 870 "Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для отримання правовстановлюючих документів на право комунальної власності на землю"

Рішення № 871 "Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Брожику Павлу Олександровичу."

Рішення № 872 "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості ) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва"

Рішення № 873 "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що передаються безоплатно в приватну власність."

Рішення № 874 "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що передається безоплатно у власність"

Рішення № 875 "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв)"

Рішення № 876 "Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки загальною площею 0,0250 га, для будівництва та обслуговування закладів торгівлі, кадастровий номер 1825084300:01:001:0013, яка знаходиться в с. Ірша, вул. Шевченка,3, Житомирського району, Житомирської області"

Рішення № 877 "Про внесення змін до договору оренди земельної ділянкидля будівництва та обслуговування закладів торгівлі загальноюплощею 0,0800 га, кадастровий номер 1825084301:01:001:0181, яка знаходиться в с. Ірша, вул. Шкільна (колишня Гагаріна)Житомирського району, Житомирської області"

Рішення № 878 "Про внесення змін до договору оренди земельної ділянкидля будівництва та обслуговування закладів торгівлі загальноюплощею 0,1314 га, кадастровий номер 1825084301:01:001:0122, яка знаходяться в с. Ірша, вул. Миру, 2, Житомирського району, Житомирської області"

Рішення № 879 "Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення із земель запасу на землі для сінокосіння та випасання худоби для передачі в користування на умовах оренди гр. Худолею Олександру Антоновичу площею 3,0000 га, кадастровий номер 1825085800:04:000:0208, що розташована за межами населених пунктів Вишевицької сільської ради ( Макалевицький старостинський округ) Житомирського району, Житомирської області."

Рішення № 880 "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), що розташована: Житомирська обл, Житомирський р-н, Вишевицька сільська рада (за межами населеного пункту с. Веприн, в районі « Тракторний парк» кадастровий номер: 1825081100:01:000:0149, включення її до перелікуземельнихділянок, право орендина які виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на неїна конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь