Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

За підсумками засідання робочої групи «Прозорість та Підзвітність» скасували тендер на загальну суму понад 3 млн грн

Дата: 22.12.2023 16:00
Кількість переглядів: 54

На цьому тижні за підсумками засідання робочої групи «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації скасували тендер на загальну суму понад 3 млн грн.

Під час засідання разом з керівниками правоохоронних органів ознайомилися з матеріалами, що були підготовлені членами робочої групи. Проаналізувавши тендери громад на майданчику електронних торгів Prozorro звернули увагу на оголошену однією з громад Житомирського району закупівлю, яка передбачала проведення реконструкції та благоустрою пішохідного тротуару загальною вартістю понад 3 млн грн. Начальнику Житомирської районної військової адміністрації було доручено вивчити з керівником громади питання доцільності проведення таких робіт в умовах воєнного стану. У підсумку вищевказану закупівлю було вирішено скасувати.

Також під час засідання робочої групи обговорили підсумки навчань з антикорупційного законодавства, що були проведені в Житомирській обласній військовій адміністрації на початку тижня. Участь у навчаннях взяли уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції структурних підрозділів Житомирської обласної військової адміністрації, а також особи, відповідальні за здійснення публічних закупівель. Це представники кадрових та юридичних відділів, а також бухгалтери.

Метою навчання було підвищення обізнаності та компетентності учасників у сфері антикорупційного законодавства, особливо в контексті запобігання корупційним проявам у державних структурах та під час проведення публічних закупівель.

Під час навчання обговорили організацію роботи з запобігання й виявлення корупції антикорупційними уповноваженими структурних підрозділів. Зокрема розглянули, як ідентифікувати та виявляти потенційний конфлікт інтересів і корупційні ризики. Також обговорили типові помилки уповноважених осіб, пов’язані з нормативно-правовим забезпеченням антикорупційної діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь