A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Удостоєні стипендії Союзу українок Америки

Дата: 29.03.2024 11:48
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

 

 

Надзвичайна новина!

Троє учасниць художньої самодіяльності Вишевицького Будинку культури - Ірина Гарасюта, Карина Лейко та Галина Зубок, за нашим поданням, удостоєні стипендій Союзу українок Америки!

Організація "Союз українок» на теренах нашої держави щиро прагне об’єднувати Україну навколо єдиних для всіх громадян духовних цінностей. Іще одним напрямком роботи організації є підтримка обдарованих дітей та молоді. Щороку, за рішенням оргкомітету, вони отримують стипендії зі США.

Вимогами до стипендіатів є успішне навчання (всі троє дівчат студентки столичних вишів) та активна участь у громадському житті, всебічний розвиток талантів.

Більше п'яти років дівчата є активними учасницями художньої самодіяльності нашого закладу - гуртів "Марічка" та "Вишневий цвіт", а Карина ще й літературного об'єднання "Грані слова". І, хоч роки війни не дають повноцінно реалізувати свій творчий потенціал, дівчата знаходять можливість розвиватися завдяки участі в дистанційних фестивалях та конкурсах. У творчому доробку дівчат чимало Всеукраїнських та Міжнародних відзнак, які є показником роботи як учасниць, так і закладу культури, який вони представляють.

Оргкомітет другий рік поспіль високо оцінив вклад дівчат у збереження та популяризацію українських традицій, тож ми вправі пишатися своєю причетністю до виховання дітей та молоді у національному дусі.

Щиросердно дякуємо за можливість заявити про себе нашій землячці - Ніні Батановій, ексголові "Союзу українок" Житомирщини. З її легкої руки юні вишевичанки вдруге удостоєні такої почесної відзнаки, яка є особливо цінною в час, коли Україна боронить не лише свою землю, а й свою етнічну ідентичність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь