Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Військовий рекрутинг набирає обертів

Дата: 19.06.2024 09:04
Кількість переглядів: 75

 У листопаді 2023 року Міністерство оборони України повідомило про запуск спільного проєкту з рекрутингу до Збройних сил із рекрутинговою компанією Lobby X. Як заявила тоді заступниця міністра, проєкт має дозволити цивільним обрати підрозділ і посаду, де їхній досвід буде найбільш корисним.

         Оператори БПЛА, медики, спеціалісти з ремонту техніки, водії, кухарі, бухгалтери, діловоди і капелани — це далеко не повний перелік професіоналів, необхідних Збройним Силам України.

         У ЗСУ доступні тисячі вакансій для проходження служби за контрактом чи офіційною мобілізацією до кінця воєнного стану. Дізнатися про них можна багатьма шляхами.

         Найзручніший спосіб пошуку вакансій у ЗСУ — звернення до платформ у мережі «Інтернет», з якими співпрацює Міністерство оборони України:

         Військовий рекрутинг набирає обертів. Саме тому в нашій громаді створили Пункт рекрутингу до Збройних Сил України в приміщенні сільської ради (с. Вишевичі, вул. Миру, 18). Пункт працюватиме щоденно, мешканці зможуть отримати актуальну інформацію щодо вакансій у війську. За бажанням, можна навіть не називати своє ім`я.

         Вирішили укласти контракт та приєднатися до Збройних Сил України, але не визначились з місцем проходження майбутньої служби та посадою? Тоді ви маєте змогу звернутись до Пункту рекрутингу до ЗСУ. Під час співбесіди будуть запрошені представники відділення рекрутингу 7 відділу ТЦК та СП, якінададуть усю необхідну інформацію та зможуть вичерпно відповісти на запитання щодо умов майбутньої служби та обов’язків стосовно запропонованої посади.

         Дуже важливо, що кожен, хто виявить бажання проходити службу, буде направлений у військову частину (через навчальний центр) та на посаду, яку сам добровільно обере.

         Долучайтесь до Захисту України! Укладайте контракт з ЗСУ! А ми допоможемо вам з вибором! 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь