A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Народний депутат України Павло Дзюблик відзвітував перед виборцями та ЗМІ за три роки своєї діяльності

Дата: 27.01.2018 18:07
Кількість переглядів: 626

26 січня у залі засідань погоджувальної ради парламенту відбулася зустріч народного депутата України Павла Дзюблика з журналістами, громадськимим діячами та керівниками районів його виборчого округу.  На прес-конференції Павло Володимирович не лише розповів про досягнення, але й поділився власним баченням подолання труднощів в окремих питаннях регіону. 

 

Фото без опису

За словами народного депутата, весь цей період виявився дуже насиченим. "Вдалось реалізувати значну кількість нововведень та почати реформування окремих галузей. До Верховної Ради мною було подано 90 законопроектів та зроблено 131 депутатський запит, більшість яких надіслано на адресу уряду." - зазначив народний обранець. "Розглянуто 3630 письмових звернень громадян. З них 1980 заявникам з кожних 7 районів округу надано матеріальну допомогу від 300 до 500 грн., загальною сумою 510 179 грн.. За цю «трирічку» вдалось зробити чимало, проте, попереду чекає ще багато роботи для того, щоб зміни, які відбулись в нашій країні, стали більш відчутними».

Як зазначив Павло Дзюблик , крім законотворчого процесу та роботи у стінах Верховної Ради, значну частину часу він проводить на виборчому окрузі. Павло Володимирович запевнив, що реагує на кожне звернення громадян і по можливості намагається допомогти, адже відстоювання інтересів громадян є його пріоритетом у роботі.

«Великим досягненням я вважаю те, що мені вдалося домогтися виділення субвенцій з державного бюджету на соціальну сферу Житомирщини», – сказав нардеп. Тим часом, загальна сума мобілізованих ним коштів для потреб області за три роки вже сягає понад 700 млн грн.

Після виступу, Павло Дзюблик відповів на запитання запрошених, які стосувались процесу децентралізації в області, проблем з екологією та корупцією в освітній галузі, сплати до місцевих бюджетів за використання надр, реалізацію грантів. Відповідаючи на запитання, він наголосив, що відверто виступає проти запровадженої урядом медичної реформи, оскіольки вона не вирішує проблеми.Також ішла мова про заборону експорту лісу-кругляку, не оминули й тему бурштину. Окремо зупинився на питанні виділенні землі "воїнам-атовцям", пояснивши, що в силу об'єктивних обставин та суб'єктивних побажань самих вояків, виконати це практично не реально, а прийняття гарантій надання земельних ділянок, було відвертим популізмом. Окрім того, Павло Володимирович закликає своїх виборців проявляти більше ініціативи заради добробуту і благополуччя Житомирщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь