Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

15 березня у Вишевицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів

15 березня у Вишевицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів

На засіданні методичного об’єднання вчителів початкових класів обговорювалося питання «Розвиток розумових та пізнавальних здібностей на уроках через використання різновидів наочності, ІКТ»

12:11 06.04.2018

На території Радомишльського району триває профілактичне відпрацювання, направлене на виявлення та попередження незаконних операцій з металобрухтом

На території Радомишльського району триває профілактичне відпрацювання, направлене на виявлення та попередження незаконних операцій з металобрухтом

Нині на території Радомишльського району та у райцентрі триває профілактичне відпрацювання, направлене на виявлення та попередження незаконних операцій з металобрухтом. Днями дільничні офіцери поліції отримали відомості про те, що один із жителів райцентру незаконно займається скуповуванням брухту чорного металу. Тож у рамках розпочатого поліцією досудового розслідування судом було ухвалено проведення обшуку у домоволодінні чоловіка.

12:18 29.03.2018

4 квітня в Україні запрацює нова система контролю якості та безпечності харчових продуктів

4 квітня в Україні запрацює нова система контролю якості та безпечності харчових продуктів

Під час прес-брифінгу Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що нова система контролю якості та безпечності харчових продуктів запрацює вже 4 квітня цього року.  Мова йде  про набуття чинності Законом України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

07:10 29.03.2018

Не пройти - не проїхати

Не пройти - не проїхати

Ні для кого  не є таємницею, що сполучення у Вишевицькій територіальній громаді цілком і повністю  залежить від автобусів, що курсують до станції Ірша з Радомишля. Водії автобусів орієнтуються на графік руху електричок, та інколи можуть самостійно вносити корективи у свій маршрут. Як дойти чи чим доїхати, при необхідності, у інший населений пункт громади, враховуючи, що усі села є досить віддаленими один від одного?

09:03 28.03.2018

З 2 квітня в Україні можна буде  обрати свого лікаря

З 2 квітня в Україні можна буде обрати свого лікаря

МОЗ затвердив Порядок, що визначає правила, за якимиукраїнці будуть вибирати терапевтів, педіатрів та сімейних лікарів, і є обов’язковим для усіх закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу. Уже з 2 квітня українці можуть вільно обрати свого лікаря: терапевта для дорослого, педіатра для дитини чи сімейного лікаря для усієї сім’ї, за умови що обраний ними заклад вже підключений до системи «Електронне здоров'я».

14:00 27.03.2018

До 1 квітня 2018 року представники місцевих рад повинні заповнити електронну декларацію

До 1 квітня 2018 року представники місцевих рад повинні заповнити електронну декларацію

До 1 квітня 2018 року е-декларацію мають заповнити особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік. А саме посадові особи місцевого самоврядування, депутати місцевих рад та посадові особи комунальних підприємств, установ та організацій, посадовці які  підпадають під дію антикорупційного фінансового контролю.

07:55 26.03.2018

Народний депутат України Павло Дзюблик запросив учнів Іршанської ЗОШ на екскурсію у  Верховну Раду України

Народний депутат України Павло Дзюблик запросив учнів Іршанської ЗОШ на екскурсію у Верховну Раду України

20 березня, завдяки екскурсії, на яку запросив старшокласників Іршанської ЗОШ Народний депутат України Павло Дзюблик, діти мали змогу переконатись, що сесійний будинок є не лише осередком політичного життя країни, але й надзвичайною пам’яткою архітектури.

08:24 22.03.2018

У засніжену Україну повернулись лелеки

У засніжену Україну повернулись лелеки

Встеленим снігом Полісся зустріло цьогоріч перелітних птахів. Дикі гуси, качки, сірі чаплі, ряд дрібніших птахів, мешканців болотяних місцин, уже повернулися додому. Білі лелеки – теж не виняток.  Мінприроди України звертається до кожного, хто зустріне перелітних птахів, з проханням менше їх турбувати, аби кожна пташина зберегла сили і витримала кліматичні екзамени природи.

08:28 20.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь