A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ЖИТОМИРСЬКА ОВА ІНФОРМУЄ: ВІДНИНІ ВСІ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ АГРАРІЇВ – НА ЄДИНІЙ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМІ

Як повідомляє Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА, віднині всі програми підтримки аграріїв – на єдиній онлайн-платформі  Державний аграрний реєстр (dar.gov.ua).

14:38 30.08.2022

29 серпня в Україні відзначають Національний День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

29 серпня в Україні відзначають Національний День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

14:34 29.08.2022

Радомишльський РЕМ повідомляє

Радомишльський РЕМ інформує,що 21.07.2022р. з 08 год.00 хв. до 17 год.00 хв., у зв"язку із проведенням планових робіт з обслуговування електрообладнання, буде припинено електропостачання споживачів які проживають в Житомирському р-ні: - с Межиричка Вул Шевченка З метою забезпечення збереження об"єктів енергетичної інфраструктури і недопущення обізнаності ворога щодо стратегічних та оперативних питань забезпечення енергобезпеки України наполегливо радимо вам не розміщувати дану інформацію на власних офіційних платформах та не передавати її третім особам для оприлюднення в засобах масової інформації. Після закінчення робіт електропостачання буде відновлено без попередження. Підписав: В.о. начальника РЕМ Білецький В.В. Передав: ЧД РЕМ Шепель С М.

15:25 15.07.2022

Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

11:50 11.07.2022

UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира Зеленського.

UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Завдання фандрейзингової платформи — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку Украі?ни. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами:

08:41 05.07.2022

Начальник Житомирського районного сектору №6 у м. Радомишлі перевірила виконання громадських робіт

Начальник Житомирського районного сектору №6 у м. Радомишлі перевірила виконання громадських робіт 21 червня 2022 року начальником Житомирського районного сектору №6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області підполковником внутрішньої служби Тетяною Нестерчук було здійснено контрольну перевірку виконання громадських робіт засудженим на території Вишевицької сільської ради Житомирського району Житомирської області. Під час зазначеної перевірки було перевірено дотримання вимог та обов’язків, які покладено і на засудженого, і на підприємство, де проходить відпрацювання громадських робіт. Також увага приділялася ставленню засудженого до праці та дотримання ним правил техніки безпеки. За результатами перевірки складено відповідний акт.

13:38 21.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь