A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ЯК  ЗБЕРЕГТИ  ЗІР:  КОРИСНІ   ПОРАДИ

ЯК ЗБЕРЕГТИ ЗІР: КОРИСНІ ПОРАДИ

  8 серпня відзначається Міжнародний день офтальмології.  Його відзначення запроваджено з 2004 року. Датою проведення  став день народження знаменитого  офтальмолога Святослава Федорова. Цього дня офтальмологи з різних країн проводять  безкоштовні консультації і, по можливості, офтальмологічні операції.

11:00 08.08.2023

І ЗНОВУ  ПРО  КЛІЩІВ…

І ЗНОВУ ПРО КЛІЩІВ…

Літній відпочинок не лише дарує позитивні емоції, а й може нести потенційну небезпеку. Мова йде про іксодових кліщів, в яких нині (з серпня по жовтень) настав другий сезонний період активізації.

14:44 04.08.2023

#ПЛІЧОПЛІЧ: ЖИТОМИРЩИНА ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ НАД ВІДНОВЛЕННЯМ СЕЛА ТРИФОНІВКА

#ПЛІЧОПЛІЧ: ЖИТОМИРЩИНА ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ НАД ВІДНОВЛЕННЯМ СЕЛА ТРИФОНІВКА

У Трифонівці Великоолександрівської громади Херсонської області, в межах державного проєкту «Пліч-опліч», продовжуються роботи з відновлення 165 об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії рф проти України: з них 162 житлові будинки та 3 об’єкти соціальної інфраструктури.

14:28 04.08.2023

НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО ТА ВІКТОР ГРАДІВСЬКИЙ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО НАРАДИ МІНІСТЕРСТВА РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО ТА ВІКТОР ГРАДІВСЬКИЙ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО НАРАДИ МІНІСТЕРСТВА РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

Сьогодні за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, у зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.2023 № 731 «Про затвердження порядків з питань відновлення та розвитку регіонів і територіальних громад», відбувся установчий онлайн-захід з обговорення питань:

14:28 04.08.2023

#ПЛІЧОПЛІЧ: ВАЖКО, АЛЕ ПОТРІБНО ЖИТИ ДАЛІ, ЗАРАДИ ДІТЕЙ І МАЙБУТНЬОГО, — ЖИТЕЛІ ТРИФОНІВКИ. ВІДЕО

#ПЛІЧОПЛІЧ: ВАЖКО, АЛЕ ПОТРІБНО ЖИТИ ДАЛІ, ЗАРАДИ ДІТЕЙ І МАЙБУТНЬОГО, — ЖИТЕЛІ ТРИФОНІВКИ. ВІДЕО

Деокуповані населені пункти Херсонщини зазнали значних пошкоджень та руйнувань внаслідок обстрілів з боку російських окупантів. Їх жителі, дочекавшись звільнення, попри все прагнуть відновити рідні домівки та вулиці. І саме пліч-о-пліч, об’єднавши зусилля, ми можемо пришвидшити їх повернення до нормального життя, зробити оселі, понівечені ворогом, знову затишними.

09:43 03.08.2023

#ПЛІЧОПЛІЧ: ТРИВАЄ ВІДНОВЛЕННЯ ТРИФОНІВКИ НА ХЕРСОНЩИНІ БУДІВЕЛЬНИКАМИ З ЖИТОМИРЩИНИ

#ПЛІЧОПЛІЧ: ТРИВАЄ ВІДНОВЛЕННЯ ТРИФОНІВКИ НА ХЕРСОНЩИНІ БУДІВЕЛЬНИКАМИ З ЖИТОМИРЩИНИ

В межах державного проєкту «Пліч-опліч» тривають відновлювальні роботи у селі Трифонівка на Херсонщині, метою яких є ремонт будівель, пошкоджених російськими окупантами під час їх втечі.

09:38 03.08.2023

ТИЖДЕНЬ  ПІДТРИМКИ   ГРУДНОГО  ВИГОДОВУВАННЯ

ТИЖДЕНЬ ПІДТРИМКИ ГРУДНОГО ВИГОДОВУВАННЯ

З 1 по 7 серпня щороку проводиться Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування.  Ця акція започаткована 1992 року під егідою Всесвітнього альянсу дій на підтримку грудного вигодовування (WABA) в тісному співробітництві з ЮНІСЕФ.

08:51 01.08.2023

ЯК  УНИКНУТИ  ГЕПАТИТУ:  5  ПРОСТИХ ПРАВИЛ

ЯК УНИКНУТИ ГЕПАТИТУ: 5 ПРОСТИХ ПРАВИЛ

Гепатит — це захворювання печінки запального характеру, як правило, вірусного походження. Він розвивається через ураження вірусом гепатиту, деякі інфекційні захворювання, токсичні речовини, медикаменти та аутоімунні захворювання. 

11:13 31.07.2023

ТОВ «Е-ЧЕК»   підготували відповідні матеріали та готові провести оn-line вебінар з застосування ПРРО/РРО та необхідність фіскалізації чеків.

ТОВ «Е-ЧЕК» підготували відповідні матеріали та готові провести оn-line вебінар з застосування ПРРО/РРО та необхідність фіскалізації чеків.

ТОВ «Е-ЧЕК»   підготували відповідні матеріали та готові провести оn-line вебінар з застосування ПРРО/РРО та необхідність фіскалізації чеків. Актуальність теми виходить з того, що з 01.10.2023 року відміняється мораторій на незастосування штрафів за невикористання РРО/ПРРО, який був запроваджений з початком повномасштабної війни і Україна повертається до реформи виводу економіки з тіні, що має здійснюватись шляхом фіскалізації чеків з використанням Програмного Реєстратора Розрахункових Операцій (ПРРО) та використання РРО (Реєстратора Розрахункових Операцій).        

11:50 27.07.2023

УВАГА! МІННА НЕБЕЗПЕКА!

УВАГА! МІННА НЕБЕЗПЕКА!

Уважність та обережність надважливі, особливо коли мова йде про мінну небезпеку!

11:41 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь